Stäng
    • Öppettider

Byggsäljare

Byggsäljare

Tillsammans får vi bygget att snurra!

Som anställd hos Woody Göteborg kommer du vara del av en mycket spännande och utvecklande bolagskonstellation med flera olika sektioner inom byggsektorn. Woody Göteborg är ”taket” över ett flertal anläggningar som är uppdelade runt om i Göteborg. Woody Angered och Törners, stora Bygghandelsanläggningar med hämthallar, butik och logistikavdelning. En köksutställning för Ballingslöv i Frölunda och även Brukspecialisten i Marieholm, som tillsammans med sina syskon i Stockholm och Malmö är Sveriges enda specialister på murat och putsat byggande.

Hos oss värdesätter vi personlig utveckling och erbjuder därför ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

 

Placeringsort
Göteborg

 

Roll/Arbetsuppgifter

Rollen som byggsäljare innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder. Arbetsuppgifterna består av försäljning av byggmaterial främst till proffskunder och innefattar bland annat rådgivning, offerering/ordermottagning samt kundbesök. Du kommer ingå ett team med övriga byggsäljare i våra anläggningar.

Du kommer att ha eget kundansvar och egen försäljningsbudget.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker det är roligt att sälja och göra affärer i ett högt tempo. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av relationsbyggande försäljning. Du bör ha produktkännedom.
B-körkort är ett krav

I rollen som säljare är du företagets ansikte utåt vilket kräver att du är ansvarsfull, serviceinriktad och har stort kundfokus. Som person bör vara lösningsfokuserad, resultatinriktad, ha gott ordningssinne, vara positiv, driven och engagerad.

 

Övrig information

Arbetsgivare: Woody Bygghandel Angered

Placering: Woody Angered | Törners

Adress:             

Befattning: Byggsäljare

Chef: Försäljningschef Ellinor Hastler

Starttid: Augusti 2019                                                          

 

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår försäljningschef Ellinor Hastler på telefonnummer 0704-25 23 36

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag!
Vi vill ha din ansökan senast den 2019-06-07 eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till ANSOKAN@WOODYGOTEBORG.SE 
Märk mailet med: Byggsäljare och namn i ämnesraden.