Stäng
    • Öppettider

Assisterande säljare

Assisterande säljare

Tillsammans får vi bygget att snurra!

Som anställd hos Woody Göteborg kommer du vara del av en mycket spännande och utvecklande bolagskonstellation med flera olika sektioner inom byggsektorn. Woody Göteborg är ”taket” över ett flertal anläggningar som är uppdelade runt om i Göteborg. Woody Angered och Törners, stora Bygghandelsanläggningar med hämthallar, butik och logistikavdelning. En köksutställning för Ballingslöv i Frölunda och även Brukspecialisten i Marieholm, som tillsammans med sina syskon i Stockholm och Malmö är Sveriges enda specialister på murat och putsat byggande.

Hos oss värdesätter vi personlig utveckling och erbjuder därför ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

 

Placeringsort
Göteborg

 

Roll/Arbetsuppgifter

Vi söker söker just nu en Assisterande säljare för att utöka vårt team av byggsäljare.

Som Assisterande säljare är du en av de personer kunden kommer i kontakt med först vilket innebär att du har ett stort ansvar för att få kunden nöjd med sin kontakt med oss.
Som Assisterande säljare förväntas du bemöta våra kunder på ett energifyllt, piggt och glatt sätt med god service och affärsmässigt tänkande. Du har många olika ansvarsområden och arbetsuppgifter så som:

  • Orderskrivning
  • Stöd med offertskrivning
  • Stöd till utesäljare
  • Kalkylering
  • Kundmottagning i anläggningen

 

Kvalifikationer

Vi söker en driven person med sinne för service och struktur. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bygghandel, gärna i en säljande roll och förstår vad det innebär att vara kundens naturliga val.

Vidare är du en glad och positiv person med god social kompetens. Du har ett affärsmannamässigt tänkande och tänker alltid på kundens bästa.

Övrigt är det meriterande om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen samt produktkännedom.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrig information

Arbetsgivare: Woody Bygghandel Angered

Placering: Woody Angered

Adress: Blixtgatan 2-4

Befattning: Assisterande Byggsäljare 

Chef: Försäljningschef, Ellinor Hastler

Starttid: Augusti 2019

 

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Ellinor Hastler på telefonnummer 0704-25 23 36

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag!
Vi vill ha din ansökan senast den 2019-06-07 eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till ansokan@woodygoteborg.se 
Märk mailet med: Assisterande säljare och namn i ämnesraden.