Stäng
    • Öppettider

Jobba hos oss

Jobba hos oss

På Woody Göteborg strävar vi efter att alltid ligga i framkant inom vårt område. Den absolut viktigaste förutsättningen för att göra detta är våra medarbetare. Med sitt engagemang och fokus bidrar dem till ständig utveckling. Vill du bli en del av vårt team kan vi erbjuda dig en arbetsplats med möjlighet att påverka och göra skillnad.

Lediga jobb

Säljande konstruktör

I rollen som konstruktör arbetar du med att hantera förfrågningar från våra kunder i projekt som kopplas till produktionsanläggningen. Du tar fram ritning och offert till kunder, vilket även omfattar en produktions-/leveransplan.
Arbetet är till stor del självständigt, även om du arbetar nära dina kollegor inom konstruktion och försäljning samt de som förbereder för- och genomför tillverkningen. I dagsläget består vårt team av 3 konstruktörer inom koncernen. Du spenderar huvudsakligen din tid på kontoret, men kommer även att besöka kunder och byggarbetsplatser i processen.

Läs mer och ansök till tjänsten HÄR

 

Utesäljare - Key Account Manager

Rollen som utesäljare innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder. Arbetsuppgifterna består av försäljning av byggmaterial främst till proffskunder. I din roll tar du ansvar för den större kunden, riksbyggare och regionsbyggare, i nära samarbete med försäljningschef. Du arbetar aktivt med att sälja in och utveckla vår försäljning av Woody Göteborg.
Det är viktigt att du brinner för kundrelationer och har ett utbrett sinne för service och lyhördhet. Därigenom bygger du också relationer från grunden.

Läs mer och ansök till tjänsten HÄR

 

Byggsäljare 

Rollen som byggsäljare innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder. Arbetsuppgifterna består av försäljning av byggmaterial främst till proffskunder och innefattar bland annat rådgivning, offerering/ordermottagning samt kundbesök. Du kommer ingå ett team med övriga byggsäljare i våra anläggningar.

Läs mer och ansök till tjänsten HÄR

 

Assisterande Säljare 

Vi söker söker just nu en Assisterande säljare för att utöka vårt team av byggsäljare. Som Assisterande säljare är du en av de personer kunden kommer i kontakt med först vilket innebär att du har ett stort ansvar för att få kunden nöjd med sin kontakt med oss. Som Assisterande säljare förväntas du bemöta våra kunder på ett energifyllt, piggt och glatt sätt med god service och affärsmässigt tänkande.

Läs mer och ansök till tjänsten HÄR

 

 

 

Sök en tjänst eller gör en spontanansökan
Vill du utvecklas tillsammans med oss?
Ansök till någon av de tjänster som är lediga just nu och visas i menyn till vänster eller gör en spontanansökan.

Mejla din ansökan till ansokan@woodygoteborg.se