Stäng

Om Angered Byggvaror

Woody Angered säljer byggmaterial till den professionella byggmarknaden i Storgöteborg.

Woody Angered är en del av Woody Göteborg som är ”taket” över ett flertal anläggningar runt om i Göteborg.

Vi kan stolt visa upp två bygghandelsföretag. Woody Angered och Törners. Stora anläggningar med hämthallar, butik och logistikavdelning. En köksutställning för Ballingslöv i Frölunda och även Brukspecialisten i Marieholm, som tillsammans med sina syskon i Stockholm och Malmö är Sveriges enda specialister på murat och putsat byggande.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra anläggningar, samtidigt som vi letar efter vägar att dra nytta av varandras styrkor och kompetenser. Vi vill att det ska vara glasklart för kunder, potentiella kunder och samarbetspartners vilka vi är och vad vi erbjuder. Vårt fokus är på proffsbyggare, för att det är de som bygger framtiden och tillsammans får vi bygget att snurra.

 

Vår personal innehar en stor material- och produktkunskap och vi jobbar aktivt med kvalitetssäkring och miljöfrågor. Diplomerad miljöcertifiering enligt ISO 14001.

 

VÅR VÄRDEGRUND

Förtroende
Vi skall bygga långsiktiga relationer och vara pålitlig och ärlig i relation med kunder, kollegor och leverantörer . Vi skall sätta ett stort värde i att alltid återkoppla och leverera vad vi utlovat.

Engagemang
Vi skall sträva till att göra vårt bästa och skapa engagemang hos varandra.

Vår kommunikation skall vara tydlig och lyhörd för kunders och kollegors önskemål.

Arbetsglädje
Vi skall ha en öppen dialog och delaktighet som präglar vår kultur. Genom den skapas en stolthet och en arbetsglädje som gör att vi tillsammans slår konkurrenterna

 

Anders Henriksson, VD
INFO@WOODYANGERED.SE