• Stäng

  Woody Angered -Nyheter

  Här hittar du den senaste nyheter om Woody Angered!

  Ballingslöv Frölunda

  Läs mer

  Ballingslöv Frölunda

  Woody Bygghandel

  Läs mer

  Woody Bygghandel

  Veckorna 28-31 har vi sommaröppettider 6:30-15:30.

  Läs mer

  Woody Bygghandel

  Läs mer

  Woody Bygghandel

  KAMPANJBLAD 2

  Du har väl inte missat vårt kampanjblad, fullspäckad med grymma priser och produkter! Bl.a. perfekta kåpor Peltor. Gäller för både Woody angered och Törners. https://www.woodytorners.se/om-oss/kampanjblad

  Läs mer

  KAMPANJBLAD 2

  KAMPANJBLAD 2

  Du har väl inte missat vårt kampanjblad, fullspäckad med grymma priser och produkter! Bla. en perfekt arbetslampa från Mareld. Gäller för både Woody angered och Törners. https://www.woodytorners.se/om-oss/kampanjblad

  Läs mer

  KAMPANJBLAD 2

  Ballingslöv Frölunda

  Läs mer

  Ballingslöv Frölunda

  Kampanjblad 2

  Du har väl inte missat vårt kampanjblad, fullspäckad med grymma priser och produkter! Gäller för både Woody angered och Törners. https://www.woodytorners.se/om-oss/kampanjblad

  Läs mer

  Kampanjblad 2

  Kampanjblad

  Ni har väl inte missat att vi har en pågående kampanj på utvalda produkter både hos oss och Woody Törners :)

  Läs mer

  Kampanjblad

  Foton från Woody Angereds inlägg

  Vi vill tacka alla som kom och gjorde vår butiksinvigning fantastisk! Tack för en mycket trevlig dag!

  Läs mer

  Foton från Woody Angereds inlägg

  PoG Woody Bygghandel inviger sitt nya utökade DC-lager på 20 000 kvm

  PoG Woody Bygghandel AB fortsätter att växa och satsa! Förutom helt nya proffsbutiken i Helsingborg som öppnar efter sommaren, så inviger man redan nu på fredag 18/5 sitt nya utökade distributionscenter och lager i Södra Sandby med den imponerande totalytan på hela 20 000 kvm.

  PoG Woody Bygghandel AB fortsätter att växa och satsa! Förutom helt nya proffsbutiken i Helsingborg som öppnar efter sommaren, så inviger man redan nu på fredag 18/5 sitt nya utökade distributionscenter och lager i Södra Sandby med den imponerande totalytan på hela 20 000 kvm.

  - Vi försöker verkligen utveckla vår verksamhet med både nya tjänster och på nya orter och vill utöka vår ledning som den bästa byggleverantören och logistikpartnern i Syd. Inte stanna upp och vara nöjda, berättar PoG:s ägare och VD Kalle Gustafsson och utvecklar: 

  - För detta och med tanke på att bolagets tillväxt de senaste åren och våra tydliga strategiska mål kommande femårsperiod, så krävs ett större DC-lager med plats för större volymer.

  Därför har man utökat sin anläggning på Borrsvängen 20 i Södra Sandby, som är navet i PoG:s logistikhantering, med ytterligare 8 000 m2 för bland annat ett nytt och större virkeslager.
  Med denna ökade kapacitet kommer PoG att kunna möta proffskundernas önskemål om förbättrad service med mer färdiga lösningar. Numera efterfrågas hela kit där plocklager, bearbetning och måleri tillsammans levererar färdiga paket ut till byggarbetsplatsen.

  - Vi gör allt mer av arbetet redan här och därmed blir jobbet ute på byggarbetsplatsen mer rationellt och smidigt, förklarar Kalle Gustafsson.

  För att fira detta bjuder man in till Öppet hus nu på fredag 18/5 kl. 11:00-13:00 på PoG:s anläggning på Borrsvängen 20 i Södra Sandby där inbjudna kunder och gäster kommer att bjudas på kaffe och tårta och VD Kalle Gustafsson kommer att klippa bandet till det nya DC-lagret.

  PoG Woody Bygghandel bedriver professionell bygghandel från 5 butiker i Skåne; Hörby, Malmö, Sjöbo, Södra Sandby och Tomelilla samt ett välutvecklat logistikcenter och lager i Södra Sandby.
  Från www.pog.se går det att beställa hela sortimentet för hemleverans.

  PoG Woody Bygghandel AB är ett stabilt familjeföretag i tredje generationen med ca 100 anställda och en omsättning på 456 Mkr kronor för 2017.

  För mer information kontakta: 
  Kalle Gustafsson, VD, PoG Woody Bygghandel, kalle.gustafsson@pog.se 046-272 50 01

  Läs mer

  PoG Woody Bygghandel inviger sitt nya utökade DC-lager på 20 000 kvm

  BUTIKSINVIGNING #2 - 17 MAJ I ANGERED

  Nu när invigningen av vår nya butiksdel på Woody Törners är avklarad är det bara att ladda om för invigning Nr. 2! Den 17:e maj står även Angered med en butiksdel fylld med nya fräscha varumärken på hyllan, vilket självklart måste firas!

  Likt Törners, står även Angered inför ett ansiktslyft. Allt för att kunna erbjuda er ett helhetssortiment och få era byggen att snurra. Invigningen för detta kommer att äga rum den 17 maj. Även här har vi givetvis laddat upp för en heldag med bla. leverantörer, invigningserbjudanden och grillade hamburgare!

  Kom när det passar dig - ingen anmälan krävs. 

  Dagen är som sagt laddad med invigningserbjudanden, mingel och hamburgare grillade till perfektion! För er som missade att hämta ut en tröja på törners invigning, ingen fara! Vi kommer under dagen att dela ut dem även i Angered. (Begränsat antal)

   

  - Woody Angered 17/5, kl. 06:30-16:30

  - Blixtgatan 2, 424 35 Angered

  - Det bjuds på frukost, grillad hamburgare, fika

  - Leverantörer hela dagen

  - Invigningserbjudande

  - Ingen anmälan krävs!

  Urval av gästande leverantörer:

  Norgips,  Ljungberg Fritzoe AB, EHL Prolist, T-emballage, Cembrit, Velux, Benders, Tarkett, NorDan
  Essve, Skydda, tec7, Icell, Milwaukee, Toyota, Johan i hallen, H+H, Vetro, Wareco

  Varmt Välkomna!
  /Woody Angered och Törners 

  Läs mer

  BUTIKSINVIGNING #2 - 17 MAJ I ANGERED

  Butiksinvigning Woody Angered

  Missa inte att komma förbi oss på torsdag!

  Läs mer

  Butiksinvigning Woody Angered

  | Butiksinvigning - Woody Angered | På Torsdag smäller det :) Leverantörer, frukost, hamburgare och erbjudanden mellan 06:30-16:30! Kom när det passar er. Vi delar även ut våra grymma tröjor (Begränsat antal) så passa på :)

  Läs mer

  | Butiksinvigning - Woody Angered | Den 17 maj laddar vi med leverantörer, frukost, hamburgare och erbjudanden. 06:30-16:30! Kom när det passar er. Bland många andra kommer Luna och visar upp sina produkter! :)

  Läs mer

  Ekesiöö öppnar ny bygghandel i Bromma och utökar genom förvärv av XL Bygg i Gnesta

  AB Karl Ekesiöö, som ingår i Woody Bygghandel, öppnar under den 5 maj en ny anläggning i Bromma. Familjeägda Ekesiöö, som snart firar 100-årsjubileum, är en av regionens största bygghandlare. I anslutning till nyöppningen i Bromma har Ekesiöö också förvärvat XL Bygg Bengtås i Gnesta. Ekesiöö är sedan 2014 medlem i riksomfattande Woody Bygghandel.

  AB Karl Ekesiöö, som ingår i Woody Bygghandel, öppnar under den 5 maj en ny anläggning i Bromma. Familjeägda Ekesiöö, som snart firar 100-årsjubileum, är en av regionens största bygghandlare. I anslutning till nyöppningen i Bromma har Ekesiöö också offentliggjort ett förvärv av XL Bygg Bengtås i Gnesta. Ekesiöö är sedan 2014 medlem i riksomfattande Woody Bygghandel och även nyförvärvet XL Bygg i Gnesta kommer att ingå i Woody-kedjan.


  Ekesiöö öppnar efter 18 månaders byggnation och flera års planering drygt 10 000 kvadratmeter butik och brädgård på Bällstavägen 102 i Bromma.

  - Vi är mycket stolta över att ha ett så offensivt företag som Ekesiöö med i Woody-familjen, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel med huvudkontor i Helsingborg.

  - Ekesiöö är ett anrikt och väletablerat varumärke på Stockholmsmarknaden och med de stora satsningar man nu gör med nyetablering och nyförvärv stärks position ytterligare i regionen, tillägger Fredrik Johanson.

  Med ett utmärkt geografiskt läge ligger den nya bygghandeln i Bromma nära E18 och Solvalla-avfarten. Den välplanerade bygghandeln har både drive-in till brädgården, en generös butiksyta och ett brett sortiment med allt från husgrund till hustak, blandat med inspirerande utställningar för kök och badrum.

  Förvärvet av XL Bygg Bengtås Trä & Byggmaterial AB i Gnesta är en del i Ekesiöös tillväxtstrategi som handlar om att modernisera sig och expandera för att fortsätta ta marknadsandelar.

  Bengtås, som omsätter närmare 40 msek och har 9 anställda, är en bygghandel som påminner mycket om Ekesiöö och som i god Woody anda värnar om det lokala både när det gäller byggare, privatpersoner och personal. Ekesiöö har, i samband med tillträdet den 30 april, bytt namn på företaget till Ekesiöö Gnesta.

  - Det känns oerhört positivt att följa Ekesiöö som är ett fint och mycket välskött bolag när de gör verklighet av sina investeringsplaner och med en fortsatt expansionsvilja. Jag önskar VD Stefan Ekesiöö med team all framgång i sin fortsatta resa, säger Fredrik Johanson.

  Woody Bygghandel har en offensiv plan som bland annat innebär nyöppningar och etableringar fram till 2020 på strategiskt viktiga orter i Sverige för att skapa lönsam tillväxt och en kostnadseffektiv organisation. 

  Läs mer om Woodys framtidsplaner – länk nedan:
  https://www.beaconomist.net/=email

  Vid frågor kontakta:
  Fredrik Johanson, VD Woody Bygghandel, 0733–259950 

  Läs mer

  Ekesiöö öppnar ny bygghandel i Bromma och utökar genom förvärv av XL Bygg i Gnesta

  | Butiksinvigning - Woody Angered | Den 17:e maj får ni inte missa att komma förbi och snacka med Marcus från Essve, vår nya leverantör! Vi laddar med frukost, hamburgare och erbjudanden. 06:30-16:30! Kom när det passar er :)

  Läs mer

  Woody Törners

  Läs mer

  Woody Törners

  Rykande färsk tjänsteprislista

  Nu finns vår rykande färska tjänsteprislista hos oss i butiken. Kom in och prata med oss och hämta ditt ex.

  Läs mer

  Rykande färsk tjänsteprislista

  AB Karl Ekesiöö expanderar till Sörmland - förvärvar XL Bygg Bengtås Trä & Byggmaterial AB i Gnesta

  ​Byggmaterialhandeln AB Karl Ekesiöö förvärvar XL Bygg Bengtås Trä & Byggmaterial AB i Gnesta. Förvärvet är en del i Ekesiöös tillväxtstrategi som handlar om att modernisera sig, expandera och bli en större del av marknaden.

  Byggmaterialhandeln AB Karl Ekesiöö förvärvar XL Bygg Bengtås Trä & Byggmaterial AB i Gnesta. Förvärvet är en del i Ekesiöös tillväxtstrategi som handlar om att modernisera sig, expandera och bli en större del av marknaden.

  “Vi vill att Ekesiöö ska finnas i ytterligare 100 år och då behöver vi förstärka vår position på marknaden både genom organisk tillväxt samt via förvärv. Bengtås är en bygghandel som påminner mycket om Ekesiöö och som värnar om det lokala både när det gäller byggare, privatpersoner och personal. Det känns oerhört bra att få ett tillskott i form av ett fint och välskött bolag med hjärtat på rätta stället”, säger Stefan Ekesiöö, vd Ekesiöö.

  Bengtås Trä & Byggmaterial har funnits sedan 1983 och omsätter cirka 36 miljoner med 9 anställda. Från och med 30 april tar Ekesiöö över rörelsen och fastigheten. Bengtås ägs idag av Krister Olsson byggvaror AB. Tidigare ägare, Andreas Olsson, kommer fortsätta var verksam i bolaget. Bengtås Trä & Byggmaterial kommer, i samband med tillträdet, byta namn till Ekesiöö Gnesta.

  Ekesiöö befinner sig i en intensiv tillväxtfas med etableringen av en ny, större och modernare bygghandel i Bromma på Bällstavägen 102. Förvärvet av Bengtås är ytterligare ett naturligt och viktigt steg i bolagets tillväxtstrategi.

  Kontakt:
  Stefan Ekesiöö, VD, 08-7289294

  Om Ekesiöö
  AB Karl Ekesiöö grundades 1922 i Stockholm och är en byggmaterialhandel för yrkesproffs och kvalitetsmedvetna privatkunder. Ekesiöö är ett av de äldsta familjeföretagen inom svensk byggmaterialhandel som ägs och drivs av samma familj, idag fjärde generationen Ekesiöö. Den första butiken låg på Humlegårdsgatan. Sedan 1948 har Ekesiöös huvudanläggning legat på Karlsbodavägen i Bromma. 

  Läs mer

  AB Karl Ekesiöö expanderar till Sörmland - förvärvar XL Bygg Bengtås Trä & Byggmaterial AB i Gnesta
  Nästa >>