Stäng

Woody Angered -Nyheter

Här hittar du den senaste nyheter om Woody Angered!

Woody Bygghandel gör stark comeback i Mora!

Woody fortsätter sin offensiv i Sverige och har gjort klart med ännu en ny delägare och anläggning. Denna gång i Mora där Woody gör ett återtåg, när Byggnetto numera är en av kedjans totalt 49 delägare och knappt 100 anläggningar.

Byggnetto (Anders Håkansson Försäljnings AB) är en etablerad rörelse strategiskt placerad i det expansiva Mora-området i Dalarna. En region med flera stora planerade byggprojekt de kommande åren som till exempel ombyggnationen av Mora lasarett, byggstarten av Sälens nya internationella flygplats mm.

– Genom att tillhöra en stor och stark kedja som Woody får vi goda möjligheter att utvecklas och kunna ta nya marknadsandelar i och runt Mora, säger Anders Håkansson, ägare till Byggnetto.

Genom inträdet i Woody kommer Byggnetto även att utöka sin redan befintliga satsning mot proffsbyggare.

– Byggnettos inträde i Woody ger oss viktig närvaro i både Dalarna och Mora. Byggnetto är en väletablerad bygghandel som präglas av ett starkt entreprenörskap med en strategisk placering i Mora Köpstad på Noret-området, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel.

Woodys comeback i Mora är en del av kedjans tillväxtplan med ett antal nyöppningar och etableringar fram till 2020 på strategiskt viktiga orter i Sverige för att skapa lönsam tillväxt och en kostnadseffektiv organisation. Allt under devisen; Tillsammans – Framåt – Vinnare!

– Tillsammans med både nya och befintliga delägare gör vi en offensiv för att skapa Sveriges bästa anläggningar och har ytterligare etableringar på gång under de närmaste åren, tillägger Fredrik Johanson.

Förutom Byggnetto i Mora har Woody under 2018 etablerat nya verksamheter på flera platser runtom i Sverige som: Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp, Vejby, Örnsköldsvik och Tingsryd och det finns plats för ännu fler lokalt starka och duktiga entreprenörer inom Woody-kedjan.

För mer information kontakta:
Anders Håkansson, ägare Byggnetto i Mora, 0250-103 07
Fredrik Johanson, VD Woody Bygghandel 0733-25 99 50 

Läs mer

Woody Bygghandel gör stark comeback i Mora!

Woodykampen

Mer pengar behövs i kampen mot prostatacancer. Därför har har vi dragit igång #woodykampen, för att dra vårt strå till stacken. Kom in och hämta din T-shirt och lägg upp en bild med #woodykampen. Woody Bygghandel skänker 50kr för varje upplagd bild.

Läs mer

Woodykampen

Woody Törners

Läs mer

Woody Törners

Brukspecialisten Göteborg

Läs mer

Brukspecialisten Göteborg

Woody Bygghandel fortsatt aktiva på miljöområdet – partner till A Sustainable Tomorrow 20/9!

Den 20 september i Helsingborg anordnas den stora miljö- och hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow (AST) med bland andra förre statsministern Fredrik Reinfeldt som en av huvudtalarna. Helsingborgsbaserade Woody Bygghandel är den enda bygghandelskedjan av totalt ett 50-tal partners till konferensen.

– Miljö- och hållbarhetsfrågorna är högt uppe på vår interna agenda. Såväl inom kedjan centralt som lokalt ute på våra anläggningar samt bland våra kunder, både stora och små, säger Fredrik Johanson, VD för Woody Bygghandel och utvecklar:

– Genom vår medverkan på A Sustainable Tomorrow i Helsingborg får vi möjlighet till både erfarenhetsutbyte samt vidga våra vyer även från andra branscher.

Woody ligger idag i framkant med miljöarbetet. Ett mycket konkret exempel är satsningen Hållbara Val – där våra miljöanpassade produkter och produktsegment märks upp både i våra butiker och på nätet.

Detta för att underlätta för såväl byggaren som den enskilde konsumenten att göra bra och hållbara produktval med minimal miljöpåverkan. En satsning som är ett bra hjälpmedel för säljarna ute på anläggningarna och uppskattats av både proffsbyggare och konsumenter.

Woody har även ett aktivt internt erfarenhetsutbyte inom kedjan via bland annat de årliga miljödagarna som anordnas för 8:e året i rad.

Miljödagarna 2018 – till vilka ledningsrepresentanter för Woodys samtliga 47 delägare och 94 anläggningar bjuds in – genomförs i år med tre träffar; 16, 17 och 18 oktober i Stockholm, Göteborg samt Växjö.

Förutom ovan är dessutom merparten av våra anläggningar miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015 som är den erkänt största standarden inom miljö på global nivå oavsett bransch.

För mer information kontakta:
Fredrik Johanson, VD Woody Bygghandel  0733-25 99 50
Patric Wichmann, Miljö & Hållbarhetschef  0720-70 56 72

Läs mer

Woody Bygghandel fortsatt aktiva på miljöområdet – partner till A Sustainable Tomorrow 20/9!

Woody Bygghandel

Läs mer

Woody Bygghandel

Woody Bygghandel har tecknat avtal för samarbete med skånska byggkedjan Scanti BMH

Woody Bygghandel fortsätter sin offensiva expansion i Sverige och har nu tecknat ett avtal med Scanti Byggmaterialhandel, som är en gemensamägd skånsk byggkedja med sex olika ägare med anläggningar i Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp och Vejby.

Woody Bygghandel fortsätter sin offensiva expansion i Sverige och har nu tecknat ett avtal med Scanti Byggmaterialhandel, som är en gemensamägd skånsk byggkedja med sex olika ägare med anläggningar i Karlshamn, Mörarp, Flädie, Rydebäck, Våxtorp och Vejby.

Scanti Byggmaterial Handel AB, som är ett företag som ägs av byggmaterialhandlare i södra Sverige och som har verkat tillsammans sedan 1984, har tecknat ett avtal med Woody Bygghandel för att ingå i bygghandelskedjan med början efter sommaren i år.

- Vi är mycket nöjda med att ha nått ett avtal med Woody Bygghandel som nu ger Scanti BMH nya möjligheter att utveckla verksamheten vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder en unik service och ett breddat produktsortiment till mycket konkurrenskraftiga priser, säger Krister Karlsson, samordnare inom Scanti-gruppen.

Woody följer en mycket offensiv tillväxtplan som bland annat innebär nyöppningar och etableringar fram till 2020 på strategiskt viktiga orter i Sverige för att skapa lönsam tillväxt och en kostnadseffektiv organisation.

Scanti karakteriseras, liksom Woody, av ett framgångsrikt entreprenörskap och en hög lokal förankring vilket innebär att gruppen blir ett viktigt tillskott inom Woody som har som mål att skapa Sveriges bästa anläggningar.

- Det är mycket glädjande att vi inom Woody nu kan välkomna Scanti BMH som är en välskött företagsgrupp inom svensk bygghandel, säger Fredrik Johanson, VD på Woody Bygghandel och tillägger att Scanti passar mycket väl in i Woodys affärsmodell med sin väletablerade verksamhet och geografiska struktur i södra Sverige.

Förutom Scanti har Woody hittills under 2018 etablerat nya verksamheter på flera platser i Sverige som t ex Örnsköldsvik, Sälen, Jönköping, Tingsryd och Bromma och det finns plats för ännu fler lokalt starka och duktiga entreprenörer inom Woody-kedjan.

Vid frågor kontakta:
Fredrik Johanson, VD Woody Bygghandel 0733-259950

Krister Karlsson, Samordnare Scanti 0435-18220

Läs mer

Woody Bygghandel har tecknat avtal för samarbete med skånska byggkedjan Scanti BMH

Ballingslöv Frölunda

Läs mer

Ballingslöv Frölunda

Woody Bygghandel

Läs mer

Woody Bygghandel

Veckorna 28-31 har vi sommaröppettider 6:30-15:30.

Läs mer

Woody Bygghandel

Läs mer

Woody Bygghandel

KAMPANJBLAD 2

Du har väl inte missat vårt kampanjblad, fullspäckad med grymma priser och produkter! Bl.a. perfekta kåpor Peltor. Gäller för både Woody angered och Törners. https://www.woodytorners.se/om-oss/kampanjblad

Läs mer

KAMPANJBLAD 2

KAMPANJBLAD 2

Du har väl inte missat vårt kampanjblad, fullspäckad med grymma priser och produkter! Bla. en perfekt arbetslampa från Mareld. Gäller för både Woody angered och Törners. https://www.woodytorners.se/om-oss/kampanjblad

Läs mer

KAMPANJBLAD 2

Ballingslöv Frölunda

Läs mer

Ballingslöv Frölunda

Kampanjblad 2

Du har väl inte missat vårt kampanjblad, fullspäckad med grymma priser och produkter! Gäller för både Woody angered och Törners. https://www.woodytorners.se/om-oss/kampanjblad

Läs mer

Kampanjblad 2

Kampanjblad

Ni har väl inte missat att vi har en pågående kampanj på utvalda produkter både hos oss och Woody Törners :)

Läs mer

Kampanjblad

Foton från Woody Angereds inlägg

Vi vill tacka alla som kom och gjorde vår butiksinvigning fantastisk! Tack för en mycket trevlig dag!

Läs mer

Foton från Woody Angereds inlägg

PoG Woody Bygghandel inviger sitt nya utökade DC-lager på 20 000 kvm

PoG Woody Bygghandel AB fortsätter att växa och satsa! Förutom helt nya proffsbutiken i Helsingborg som öppnar efter sommaren, så inviger man redan nu på fredag 18/5 sitt nya utökade distributionscenter och lager i Södra Sandby med den imponerande totalytan på hela 20 000 kvm.

PoG Woody Bygghandel AB fortsätter att växa och satsa! Förutom helt nya proffsbutiken i Helsingborg som öppnar efter sommaren, så inviger man redan nu på fredag 18/5 sitt nya utökade distributionscenter och lager i Södra Sandby med den imponerande totalytan på hela 20 000 kvm.

- Vi försöker verkligen utveckla vår verksamhet med både nya tjänster och på nya orter och vill utöka vår ledning som den bästa byggleverantören och logistikpartnern i Syd. Inte stanna upp och vara nöjda, berättar PoG:s ägare och VD Kalle Gustafsson och utvecklar: 

- För detta och med tanke på att bolagets tillväxt de senaste åren och våra tydliga strategiska mål kommande femårsperiod, så krävs ett större DC-lager med plats för större volymer.

Därför har man utökat sin anläggning på Borrsvängen 20 i Södra Sandby, som är navet i PoG:s logistikhantering, med ytterligare 8 000 m2 för bland annat ett nytt och större virkeslager.
Med denna ökade kapacitet kommer PoG att kunna möta proffskundernas önskemål om förbättrad service med mer färdiga lösningar. Numera efterfrågas hela kit där plocklager, bearbetning och måleri tillsammans levererar färdiga paket ut till byggarbetsplatsen.

- Vi gör allt mer av arbetet redan här och därmed blir jobbet ute på byggarbetsplatsen mer rationellt och smidigt, förklarar Kalle Gustafsson.

För att fira detta bjuder man in till Öppet hus nu på fredag 18/5 kl. 11:00-13:00 på PoG:s anläggning på Borrsvängen 20 i Södra Sandby där inbjudna kunder och gäster kommer att bjudas på kaffe och tårta och VD Kalle Gustafsson kommer att klippa bandet till det nya DC-lagret.

PoG Woody Bygghandel bedriver professionell bygghandel från 5 butiker i Skåne; Hörby, Malmö, Sjöbo, Södra Sandby och Tomelilla samt ett välutvecklat logistikcenter och lager i Södra Sandby.
Från www.pog.se går det att beställa hela sortimentet för hemleverans.

PoG Woody Bygghandel AB är ett stabilt familjeföretag i tredje generationen med ca 100 anställda och en omsättning på 456 Mkr kronor för 2017.

För mer information kontakta: 
Kalle Gustafsson, VD, PoG Woody Bygghandel, kalle.gustafsson@pog.se 046-272 50 01

Läs mer

PoG Woody Bygghandel inviger sitt nya utökade DC-lager på 20 000 kvm

BUTIKSINVIGNING #2 - 17 MAJ I ANGERED

Nu när invigningen av vår nya butiksdel på Woody Törners är avklarad är det bara att ladda om för invigning Nr. 2! Den 17:e maj står även Angered med en butiksdel fylld med nya fräscha varumärken på hyllan, vilket självklart måste firas!

Likt Törners, står även Angered inför ett ansiktslyft. Allt för att kunna erbjuda er ett helhetssortiment och få era byggen att snurra. Invigningen för detta kommer att äga rum den 17 maj. Även här har vi givetvis laddat upp för en heldag med bla. leverantörer, invigningserbjudanden och grillade hamburgare!

Kom när det passar dig - ingen anmälan krävs. 

Dagen är som sagt laddad med invigningserbjudanden, mingel och hamburgare grillade till perfektion! För er som missade att hämta ut en tröja på törners invigning, ingen fara! Vi kommer under dagen att dela ut dem även i Angered. (Begränsat antal)

 

- Woody Angered 17/5, kl. 06:30-16:30

- Blixtgatan 2, 424 35 Angered

- Det bjuds på frukost, grillad hamburgare, fika

- Leverantörer hela dagen

- Invigningserbjudande

- Ingen anmälan krävs!

Urval av gästande leverantörer:

Norgips,  Ljungberg Fritzoe AB, EHL Prolist, T-emballage, Cembrit, Velux, Benders, Tarkett, NorDan
Essve, Skydda, tec7, Icell, Milwaukee, Toyota, Johan i hallen, H+H, Vetro, Wareco

Varmt Välkomna!
/Woody Angered och Törners 

Läs mer

BUTIKSINVIGNING #2 - 17 MAJ I ANGERED

Butiksinvigning Woody Angered

Missa inte att komma förbi oss på torsdag!

Läs mer

Butiksinvigning Woody Angered
Nästa >>